Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Ledig stilling som redaktør av Musikkterapi

Ledig stilling som redaktør av Musikkterapi

Er du en god formidler som evner å fremstille musikkterapi på en engasjerende måte. Da bør du søke jobben som redaktør for Musikkterapi.

Arbeidsgiver: Norsk forening for musikkterapi
Stillingstittel:
Redaktør
Stillingsprosent: 20 %
Sted:
Oslo
Frist: 01.12.2022
Varighet: Engasjement til 31.12.2023 med mulighet for forlengelse
Lønn: Etter avtale


Om Norsk forening for musikkterapi
Norsk forening for musikkterapi (NFMT) ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge. Foreningen samarbeider med ulike organisasjoner for å oppnå et bedre musikktilbud for mennesker med særlige behov.

Bakgrunn
NFMT har i dag en daglig leder ansatt i 40% stilling som først og fremst har ansvaret for de administrative funksjonene til foreningen og en fagansvarlig i 20% stilling. De siste ti årene har arbeidsoppgavene endret seg, og foreningen har dreiet fokuset ytterligere mot strukturert fagstrategisk og -politisk arbeid og innholdsproduksjon til vårt tidsskrift og nettside. Vår redaktør går av etter lang tid i stillingen og vi utlyser stilling som redaktør i 20% stilling.

Arbeidsoppgaver
NFMT søker etter en redaktør av foreningens tidsskrift. Musikkterapi kommer ut 2 ganger i året og redaktøren har det ansvaret for utgivelsene. I tillegg til dette er det ønskelig med produksjon av innholdet til vår nettside musikkterapi.no og Facebook-side. I dag produseres bladet med programmet InDesign og distribueres også i digitalt format. Redaktøren får mulighet til å videreutvikle bladet i samsvar med styret. Musikkterapi gir også ut 2 fagfellevurderte artikler hvert år. Arbeidet med disse artiklene gjøres i samarbeid med vitenskapelig redaktør.

Den som blir ansatt vil i dialog med styret ha mulighet til å utforme sin egen stilling og tilpasse arbeidstiden etter behov.

Kvalifikasjoner
Søker må være utdannet musikkterapeut på masternivå. I tillegg til utdanning ønsker vi søkere med erfaring med og interesse for fagpolitisk arbeid og arbeid fra det frivillige organisasjonslivet. Kjennskap til inDesign og erfaring med publikasjoner er en fordel. Personlig egnethet vil bli lagt til grunn.

Vi tilbyr:
- Stillingsbrøk: 20%
- Lønn etter avtale
- Pensjons- og forsikringsordning
- Mulighet til å forme egen stilling

Søknadsfrist: 01.12.2022

Søknad med CV sendes til info@musikkterapi.no

Storby sykehus søker musikkterapeut

Storby sykehus søker musikkterapeut

Kulturskolen i Bærum søker musikkterapeut

Kulturskolen i Bærum søker musikkterapeut