Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Storby sykehus søker musikkterapeut

Storby sykehus søker musikkterapeut

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er et sektorsykehus for flere av Oslos bydeler innen psykiatri og indremedisin. Sykehuset er et privat aksjeselskap med ideelt formål, eid av de diakonale stiftelsene Diakonissehuset Lovisenberg og Menighetssøsterhjemmet.

Senter for psyksisk helse og rus, Avdeling for sengeposter, Flerfaglig enhet har ledig 50% stillling som musikkterapeut.

Arbeidsområdet:

  • Stillingens hovedoppgave er å tilrettelgge et hensiktsmessig musikkterapeutisk tilbud for pasientene i tillegg til ansvar for kontinuerlig utvikling og evaluering av musikkterapitilbudet. Musikkterapeuten inngår i det tverrfaglige teamet rundt pasienten og samarbeider med øvrige faggrupper i pasientarbeidet.

  • Arbeidsoppgavene omfatter primært å tilby musikkterpi individualtimer og eventuelt grupper, å arrangere kulturelle aktiviteter for pasientene, undervisning om musikkterapi for personal og pasienter, og å samarbeide med eksterne musikktilbud som pasientene kan knyttes opp mot etter utskrivelse.

Musikkterapeuten er organisert i Flerfaglig enhet sammen med ergoterapeuter, fysioterapeuter og musikkterapeut.

Stillingskrav:

  • Mastergrad i musikkterapi.


Det er ønskelig at søkeren har arbeidserfaring fra psykisk helsearbeid. Faglig engasjement, personlig egnethet og gode samarbeidsevner vektlegges.

Frist: 14.11.2022

Demonstrasjon i Bergen 27.oktober!

Demonstrasjon i Bergen 27.oktober!

Ledig stilling som redaktør av Musikkterapi

Ledig stilling som redaktør av Musikkterapi