Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Ønsker du veiledning?

Ønsker du veiledning?

Er du musikkterapeut som ønsker veiledning? Norsk Forening for Musikkterapi har tilgjengelig en liste med musikkterapeuter som tilbyr veiledning, og kan fungere som et kontaktledd mellom deg og veilederen.

Send en mail til info@musikkterapi.no, så vil vi sende deg listen over musikkterapeuter som tilbyr veiledning, med litt informasjon om hver enkelt. Norsk Forening for Musikkterapi har ikke noe formelt ansvar for innholdet i veiledningen, utenom å garantere at informasjonen vi deler om de forskjellige veilederne er korrekt.

Noen musikkterapeuter vil ha mulighet til å få sponset veiledning gjennom jobben, mens andre må betale av egen lomme. Vi har derfor ikke fastsatt noen fastpris, og anbefaler at veileder og musikkterapeut avtaler pris, betalingsmetode, varighet og annet på egen hånd. De fleste av veilederne holder til i området rundt Oslo, men det er også mulig å gjøre veiledning over nettet.

Årsmøte 2022

Årsmøte 2022

BUP Haugesund, Helse Fonna HF, søker musikkterapeut.

BUP Haugesund, Helse Fonna HF, søker musikkterapeut.