Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Lovisenberg Diakonale Sykehus søker musikkterapeut

Lovisenberg Diakonale Sykehus søker musikkterapeut

Fra utlysningen:

Ved Lovisenberg Diakonale Sykehus har psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) utgjort en stor og høyt prioritert del av virksomheten siden langt tilbake. Vårt fagmiljø spiller en ledende rolle i nasjonal fagutvikling innen områder som reduksjon i bruk av fysiske tvangsmidler, etablering av ulike ambulante tilbud og måling av behandlingseffekt.

Inntil i dag har tilbudet innen psykisk helsevern for voksne og TSB vært delt mellom to klinikker: Lovisenberg DPS og Klinikk for psykisk helsevern. Sykehuset samler nå virksomheten i ett Senter for psykisk helsevern og rusbehandling, der forskning og fagutvikling er tett integrert med den kliniske driften. Senteret skal omfatte døgntilbudet, så vel som det ambulante og polikliniske tilbudet til den voksne befolkningen i de bydelene som sykehuset har ansvaret for.

Opptaksområdet er bydelene Grünerløkka, Gamle Oslo og St. Hanshaugen, med totalt ca. 160 000 innbyggere. Vår visjon er å være et dynamisk og inkluderende senter for psykisk helsevern og rusbehandling med fokus på likeverd, mangfold og utvikling av storbykompetanse.

Seksjon ambulant virksomhet (SAV) består av til sammen 6 team: Akutteam, APAS, Storby og flyktningteam og 3 FACT-team. Vi er lokalisert på 4 forskjellige steder (Hagegt 32, Pilestredet 56, Hedmarksgt. 23 og Trondheimsveien 80. Deler av driften vil flytte Fra Hagegt 32 til Lovisenberggata 17 i løpet av høsten.

Stillingen er for tiden lagt til APAS (ambulant, psykose, avhengighet og sikkerhet), men du vi også betjene andre team i SAV. Vi har et tett samarbeid med sykehusets øvrige avdelinger og med bydelstjenester. Du vil sammen med kolleger få selvstendig ansvar til å gjennomføre pasientbehandling i tråd med god faglig praksis.

Musikkterapeuten vil inneha en sentral rolle i pasientbehandlingen som blant annet består i:

Å tilrettelegge et hensiktsmessig musikkterapitilbud for pasienter i SAV
Behandlingen er individuelt tilpasset
Arbeide i team basert på nært og fortløpende samarbeid
Arbeidsoppgaver omfatter bl.a å tilby individualtimer, oppsøke pasienter i egen bolig, drive grupper og å arbeide med å knytte pasienter til eksterne musikktilbud.
Rapportere all pasientbehandling i elektronisk pasientjournal
Å ha ansvar for kontinuerlig evaluering og videreutvikling av musikkterapitilbudet
Kontakt og samarbeid med pårørende og nettverk
Samarbeid med fastlege og primærhelsetjenesten i bydel om tilrettelegging og oppfølging av pasienten
Samarbeid med øvrig spesialisthelsetjeneste

Vi ønsker en kollega som har erfaring fra arbeid med mennesker med alvorlig psykisk lidelse, som kan inspirere, som er faglig engasjert og har gode samarbeidsevner. Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen ser vi gjerne at du søke

Frist: 22.05.2022

Send inn ditt sammendrag til Polyfon-konferansen 2022:  Musikk, mening og medisinering

Send inn ditt sammendrag til Polyfon-konferansen 2022: Musikk, mening og medisinering

Programmet til jubileumskonferansen er klart

Programmet til jubileumskonferansen er klart