Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Avdeling for psykose og rehabilitering ved St. Olavs hospital søker musikkterapeut

Avdeling for psykose og rehabilitering ved St. Olavs hospital søker musikkterapeut

Avd. psykose og rehabilitering, FACT psykose søker etter en musikkterapeut i 100 % fast stilling.

Avdelingen er lokalisert på Østmarka på Lade i Trondheim, og nye lokaler for de ambulante teamene, spesialpostbehandlere og dag/depotklinikk er under rehabilitering. Det betyr at man blir å arbeide i et stort tverrfaglig fagmiljø med fokus på psykosebehandling. Vi ønsker nå å utvide behandlingstilbudet med en musikkterapeut.

FACT Øst og Vest ble etablert som FACT team i juni 2022, men startet opp i 2006 og 2009 som ambulante rehabiliteringsteam og har lang erfaring med gi ambulant behandling til personer med alvorlig, langvarig og sammensatt problematikk. Vi er ca 28 ansatte i samhandlingsteam med 3 kommunalt ansatte og 11 ansatte fra spesialisthelsetjenesten i hvert team, dette for å kunne tilby helhetlige og sammenhengende tjenester fra samme team. Teamene er tverrfaglig sammensatt med vernepleiere, ergoterapeut, sykepleiere, sosionom, administrasjonskonsulent, psykologspesialister og overleger. Vi er også i gang med ansettelse av erfaringsmedarbeider og jobbspesialist/IPS. Teamene har til sammen behandlingsansvar for ca 240 pasienter.

Psykisk helsevern i St. Olavs hospital er i en omstilling og vi ønsker gjennom oppbygging av ny organisasjon å ha som mål å bli landets beste ambulerende tjeneste innen psykisk helsevern. I den forbindelse søker vi deg som søker nye utfordringer hver dag, elsker det å jobbe utadrettet med mennesker med psykiske lidelser, som ønsker å bli en del av et tverrfaglig og sammensveiset team og som ønsker kun det absolutt beste for våre brukere. 

Søknadsfrist: 22.02.2023

Store klasser med studenter smaker mer enn de koster—til hvilken pris?

Store klasser med studenter smaker mer enn de koster—til hvilken pris?

Lillestrøm kommune søker musikkterapeut

Lillestrøm kommune søker musikkterapeut