Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Holmen skole (Oslo) søker musikkterapeut til sin spesialavdeling

Holmen skole (Oslo) søker musikkterapeut til sin spesialavdeling

Holmen skole søker musikkterapeut til sin spesialavdeling. Stillingen er et vikariat fra 01.08.23 til 31.03.24, med mulighet for forlengelse

Holmen skole er en barneskole i Vestre Aker bydel. Vi er så heldige å ha en spesialavdeling for elever med autismespekterforstyrrelser og store sammensatte funksjonsvansker. Avdelingen heter Holmen PLUSS. Navnet er valgt fordi avdelingen tilfører skolen noe ekstra, både i form av mangfold og solid fagkompetanse. Nå trenger vi en musikkterapeut til Holmen PLUSS.

I tillegg til elevene, er de ansatte vår viktigste ressurs. På Holmen PLUSS vil du møte ansatte i alle aldre, med ulik erfaringsbakgrunn og med god kjønnsblanding. Det er en sosial og engasjert personalgruppe, som sammen er med på å gjøre Holmen PLUSS til et godt sted å være.
Vår visjon er; Holmen skole – vi strekker oss lenger. Verdiene som skal prege hele skolesamfunnet er raus, robust og utforskende.

Nå søker vi etter en dyktig og engasjert musikkterapeut som har interesse for og erfaring fra arbeid med barn med spesielle behov. Som musikkterapeut vil du jobbe i team med flere pedagoger og ha kontaktlæreransvar for en til to elever. Du vil ha ansvar for å gjennomføre og evaluere musikkterapi individuelt og i ulike grupper, i tett samarbeid en annen musikkterapeut. Arbeidstiden vil være konsentrert rundt elevenes skoleår. Det betyr at deler av arbeidstiden, i tillegg til å følge elevene i skoledagen, vil innebære møter og planlegging sammen med pedagogene. For å sikre helhetlig ivaretakelse av elevene, og i tillegg gi tilbud om musikkaktiviteter også utenfor skoletid, vil noe av arbeidstiden være i AKS. 

Er du tålmodig, engasjert, nysgjerrig og glad i barn? Liker du å dele din musiske kompetanse med barn som trenger særskilt tilrettelegging? Trives du med å samarbeide med andre og setter pris andres kompetanse?  Da oppfordrer vi deg til å søke jobb som musikkterapeut hos oss.

Søknadsfrist: 17.04.2023

REACHING OUT TO QUALIFIED MUSIC THERAPISTS

REACHING OUT TO QUALIFIED MUSIC THERAPISTS

Bergen kommune søker musikkterapeuter

Bergen kommune søker musikkterapeuter