Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Bergen kommune søker musikkterapeuter

Bergen kommune søker musikkterapeuter

Bergen kulturskole er et inkluderende og mangfoldig læringssted som fremmer glede og utfoldelse og et vidt spekter av kreative og kunstneriske opplevelser. Kulturskolens administrasjon er i Strømgaten, men undervisningen er desentralisert. Vi er til stede på over 40 grunnskoler/undervisningssteder rundt om i Bergen. 

Herved utlyses:
Ved Bergen Musikkterapisenter vil det bli ledig følgende stillinger som musikkterapeut/kulturskolelærer innen musikkterapi:
Faste stillinger og vikariater; til sammen inntil 186%. Fra 01.08.2023 til medio april 2024 med mulig forlengelse til 31.07.2024.
(antall stillinger og stillingsprosent er for øyeblikket usikkert. Det blir derfor nødvendigvis ikke 50 % som det står i nøkkelinformasjonen).

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene ved Bergen Musikkterapisenter innebærer salg av musikkterapitjenester og veiledning til blant annet barnehage, skole, frivillige lag og institusjoner innen psykiatri, pleie og omsorg og dagsentertjenesten for utviklingshemmede. I tillegg gis det musikkterapi til elever og grupper i kulturskolen.

Det er også knyttet administrative oppgaver til stillingen som administrering av timeplaner, kommunikasjon og kontraktsinngåelse med kunder. Det er ønskelig at den som tilsettes har en aktiv holdning til å fremme bruk og salg av musikkterapitjenester.  Bergen Musikkterapisenter består av 6 ansatte som jobber tett sammen i team. Gode samarbeidsevner er et krav. Menn oppfordres til å søke.  Det er ikke nødvendig å disponere bil, men er det behov for førerkort for å kunne gjennomføre noen av arbeidsdagene.

Søknadsfrist: 12.04.2023

Holmen skole (Oslo) søker musikkterapeut til sin spesialavdeling

Holmen skole (Oslo) søker musikkterapeut til sin spesialavdeling

Askøy kommune søker musikkterapeut 100 % vikariat

Askøy kommune søker musikkterapeut 100 % vikariat