Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Askøy kommune søker musikkterapeut 100 % vikariat

Askøy kommune søker musikkterapeut 100 % vikariat

Ønsker du en fleksibel og variert arbeidshverdag? Da er dette muligheten for deg.

Vi søker etter en positiv og faglig engasjert musikkterapeut i 100 % vikariat til vårt FACT Ung team.

Origo Askøy - livsmestring, psykisk helse og rus, tilbyr hjelp til innbyggere i alle aldre. Vi jobber med hjelp til de som sliter med psykiske helseplager, rus, utfordringer i foreldrerollen, m.m. Vi tilbyr oppfølging individuelt og i gruppe, jobber tverrfaglig, deltar i systemarbeid i kommunen og mye annet. Origo Askøy består av to avdelinger, en for barn/unge, og en for voksne/eldre. Denne stillingen er knyttet til vårt FACT Ung-team som er organisert under avdeling barn og unge.

FACT Ung teamet i Askøy kommune ble opprettet september 2021 og består av fagpersoner med bred erfaring innen psykisk helsearbeid med barn, unge og voksne, familie- og rusarbeid og forebyggende arbeid og inkludering. Vi tilbyr hjelp til barn og unge mellom 12 – 25 år og deres familier.

Teamet er tverrfaglig sammensatt og består av familieveileder, IPS jobbspesialist, erfaringskonsulent, barnevernspedagog, musikkterapeut, pedagog, spesialsykepleier, psykolog og vernepleier. Vi samarbeider tett med Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP Øyane) og Avdeling for rusmedisin (AFR) og samarbeider også tett med DPS. Vi jobber helhetlig og fleksibelt med støtte og behandling til ungdom/unge voksne med moderate til alvorlige utfordringer på flere livsområder, for eksempel psykisk helse, rus, skole, arbeid, fritid, sosialt, samspill i familie.

I FACT Ung vil du få mulighet til å arbeide kreativt og fleksibelt. Vi er arenafleksible, noe som gir mulighet for å jobbe ute i feltet om ønskelig.

Søknadsfrist: 30.04.2023

Bergen kommune søker musikkterapeuter

Bergen kommune søker musikkterapeuter

Trondheim kulturskole søker musikkterapeut

Trondheim kulturskole søker musikkterapeut