Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?

Jobber du med et slikt kor, eller kan du tenke deg å starte et slikt kor? Hjelp oss med å få oversikt over hva som finnes av slike kortilbud ved å delta i studien ”Kartlegging av kortilbud med personer med demens i Norge”.

Som en videreføring av vår forskning under TV-dokumentaren “Demenskoret” som nylig ble sluppet på NRK, ønsker Senter for forskning i musikk og helse (CREMAH) ved Norges musikkhøgskole å kartlegge eksisterende kortilbud med personer med demens i Norge og å komme i kontakt med aktører som kan ha lyst til å jobbe med slike kor.  

Vi ønsker å høre fra dere som er demenskoordinatorer, medlem av hukommelsesteam, frivillige, musikkterapeuter, musikere, kordirigenter, musikkpedagoger eller andre interesserte. Vi henvender oss altså til deg som allerede driver med kor med personer med demens OG til deg som ikke har startet, men som kan være interessert i å være med å starte et.

Hvis du vil delta i studien innebærer dette å besvare spørsmål i et elektronisk spørreskjema. Les hele informasjonsskrivet på første side av spørreskjemaet. Det tar maks 15 minutter å svare på undersøkelsen. 

Delta i undersøkelsen her innen fristen 15. februar.
https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=NYKH9RTEJK1N 

Hvis du har spørsmål knyttet til studien eller ønsker å vite mer om denne, ta kontakt med:

Prosjektleder:
Karette Stensæth: kst@nmh.no

Prosjektansvarlige:
Kristi Stedje: kristi.stedje@nmh.no
Karoline Kaarbø Asskildt: karoline.asskildt@gmail.com

BUP Haugesund, Helse Fonna HF søker musikkterapeut

BUP Haugesund, Helse Fonna HF søker musikkterapeut

Bjørgvin distriktspsykiatriske senter søker musikkterapeut

Bjørgvin distriktspsykiatriske senter søker musikkterapeut