Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

BUP Haugesund, Helse Fonna HF søker musikkterapeut

BUP Haugesund, Helse Fonna HF søker musikkterapeut

Er du interessert i å være med på å byggje opp eit musikkterapitilbod ved BUP Haugesund og er opptatt av faget ditt, liker å engasjere deg, raus med å dele og er opptatt av godt arbeidsmiljø? Då er du den rette musikkterapeuten for oss på BUP.

Vi har ledig ein nyoppretta musikkterapeut stilling 100% fast. Ein kan vurdere å utforme stillinga som to 50% stillinger. Delte stillinger kan være aktuelt dersom ein ynskjer å kombinere stillinga med for eksempel stilling ved kulturskulen eller annan virksomhet innan fagfeltet.

BUP har som mål å ha høg fagleg kompetanse, og at fagpersonane deltar aktivt i fagleg utvikling. BUP Haugesund driv med mange ulike behandlingsmetodar og vi ynskjer å utvide vårt behandlingstilbod med musikkterapi i tråd med nasjonale føringar. BUP Haugesund er via Klinikk for psykisk helsevern og rus tilknytta Polyfonnettverket.

Musikkterapi gir muligheter for utvikling og endring gjennom et musikalsk og mellommenneskelig samarbeid mellom terapeut og klient. Prosessen er ofte ressursorientert og fokuserer på aktuelle mål innen helsefremmende arbeid, behandling, rehabilitering og omsorg. Musikk kan for eksempel skape nye muligheter for kommunikasjon og personlig uttrykk og for å arbeide med sosiale problemstillinger. Som fagfelt kan musikkterapien forstås som studiet av sammenhenger mellom musikk og helse

Søknadsfrist: 26.02.2023

Lillestrøm kommune søker musikkterapeut

Lillestrøm kommune søker musikkterapeut

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?