Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Bjørgvin distriktspsykiatriske senter søker musikkterapeut

Bjørgvin distriktspsykiatriske senter søker musikkterapeut

Bjørgvin distriktpsykiatriske senter (DPS) er ein del av Divisjon psykisk helsevern i Helse Bergen. Bjørgvin distriktpsykiatriske sjukehus (DPS) er lokalsjukehus innan psykisk helse for vaksne (over 18 år), som bur i bydelane Arna og Åsane i Bergen kommune og i kommunane Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Modalen, Gulen og Osterøy. Samla har klinikken eit opptaksområde med 79000 innbyggjarar over 18 år. Bjørgvin DPS har i 2023 eit budsjett på 152 millionar kroner, og 220 tilsette fordelt på 150 årsverk. 

Fra annonsen:
”Da ein av våre dyktige musikkterapeutar har slutta søkjar vi etter Musikkterapeut i 50% fast stilling.  Ein må rekne med å arbeide både på Tertnes og i Knarvik.
Arbeidsoppgåver

  • Pasientoppfølging både på individ- og gruppenivå

  • Undervisning/rettleiing og tverrfagleg samarbeid

  • Inngå i eit tverrfagleg samarbeid for å gje pasientar best mogleg behandling

  • Opplæring og rettleiing av studentar og nytilsette

  • Vere med på å utvikle og forbetre musikkterapi tilbodet i klinikken

Kvalifikasjonar

  • Utdanning som musikkterapeut

  • Gode språkkunnskapar er heilt avgjerande for forsvarleg pasientbehandling. Ikkje-nordiske statsborgarar må minimum ha bestått Bergenstesten eller anna norsktest på B2-nivå. Dokumentasjon må leggast ved søknad (gjeld berre for helsepersonell)

  • Må beherske godt norsk både munnleg og skriftleg

Les mer og søk på stillingen her:
https://5196.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4601760863?language=nn&link_source_id=2000&showExpired=False&fbclid=IwAR1TJ7iTfr3uRNKNas8dFaJ1mnCnygc-Ry6vq1wVmzUfBVchIhDRZRvjgf4

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?

HAR DU SETT “DEMENSKORET” PÅ NRK?

Stendi Omsorg søker Musikkterapeut

Stendi Omsorg søker Musikkterapeut