Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%

Enhet for barn og unge søker en musikkterapeut som kan bidra til mestring og glede hos våre pasienter. Vi har stor tro på musikkterapi som behandlingsform i en rehabiliteringsprosess - og ønsker et samarbeid med en musikkterapeut som kan være i enheten noen timer pr. uke fortrinnsvis kveld.

Stillingen er et timebasert 20% vikariat i perioden 22.09.22 til 28.07.23. 

Enheten har 5 sengeplasser og er tilknyttet avdeling for ryggmargskader med 16 sengeplasser for voksne pasienter. Vi tar imot barn og unge med hjerneskader, ryggmargskader og multitraumer i alderen 0-16 år. Oppholdslengden varierer fra 3 dager til flere måneder. Rehabiliteringsteamet rundt pasienten er tverrfaglig sammensatt av fagpersoner fra ulike profesjoner. 

Du som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede) før tiltredelse. Personlig egnethet i forhold til samarbeid, kvalitet og arbeidsmiljø vil bli vektlagt. 

Sykehuset er lokalisert på Nesodden og det er 40 minutters reise til Aker brygge/ Oslo med offentlig transport, og ca 25 minutter fra Lysaker. Det er kort vei fra sykehuset til boligområder med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon.

Søknadsfrist: 08.09.2022

Bergen kommune søker Musikkterapeut/Musikkpedag. Vikariat i 100% stilling

Bergen kommune søker Musikkterapeut/Musikkpedag. Vikariat i 100% stilling

Oslo universitetssykehus HF søker musikkterapeut

Oslo universitetssykehus HF søker musikkterapeut