Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Bergen kommune søker Musikkterapeut/Musikkpedag. Vikariat i 100% stilling

Bergen kommune søker Musikkterapeut/Musikkpedag. Vikariat i 100% stilling

Velkommen som medarbeider ved PPS Vest. I Bergen har vi fire Pedagogisk-Psykologisk Sentre (PPS). Hvert PPS består av tre avdelinger: en avdeling PPT og to Pedagogisk fagsentre. Hver avdeling ledes av en avdelingsleder. Fagsentrene arbeider tett sammen i forhold til kompetanseheving og faglig utvikling. Vi har spesialpedagoger, logopeder, musikkterapeuter og pedagoger knyttet til tjenesten "Spesialtiltak i barnehage".

Pedagogisk fagsenter Laksevåg en virksomhet som jobber aktivt med system- og individrettet arbeid i barnehager. Vi jobber tett sammen med PPT i forhold til systemisk veiledning inn mot barnehagene, og vi ser stadig på nye muligheter for å kunne nå behovene barna og barnehagene har.

PPS Vest er i gang med et internt prosjektarbeid "Tett på barnehager" for å nå målet om et mer systemrettet arbeid. Vårt viktigste arbeid er å yte tjenester til barn i barnehagealder med behov for spesialpedagogisk hjelp. Pedagogisk Fagsenter Laksevåg og Fyllingsdalen jobber sammen om oppdrag i vårt byområde. 
Pedagogisk Fagsenter Laksevåg trenger 1 vikariat som musikkterapeut/musikkpedagog i 100% stilling. Lengden på vikariatet vil være 1 år. 

Totalt 1 stilling. Oppstart etter avtale. 

Vi ser etter deg som har lyst å jobbe i et spennende fagfelt, sammen med dyktige og inkluderende kollega. Du ønsker en meningsfull jobb! Du har et positivt barnesyn og er særlig opptatt av tidlig innsats og inkluderende praksis. Du ønsker å skape optimale utviklingsmuligheter for barnet og gi det gode opplevelser i fellesskapet. Du jobber målrettet for å opprettholde og videreutvikle høy kvalitet på den spesialpedagogiske tjenesten i barnehagen.

Frist: 14.09.2022

VEILEDNING

VEILEDNING

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%