Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Oslo universitetssykehus HF søker musikkterapeut

Oslo universitetssykehus HF søker musikkterapeut

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling .

Søndre Oslo DPS er ett av to Distriktpsykiatriske senter ved Oslo Universitetssykehus HF i Klinikk for psykisk helse og avhengighet. Vi tilbyr spesialisthelsetjeneste innen psykisk helsevern for voksne I bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø med til sammen over 130 000 innbyggere. Avdelingen har et robust og tverrfaglig sammensatt fagmiljø og har ca. 140 faste stillinger. DPS’et har følgende seksjoner: Døgnseksjon, Psykose- og rusbehandlingsseksjon og Allmenpsykiatrisk seksjon.

Søndre  Oslo DPS har flere spesialfunksjoner slik som DBT-behandling, 4-dagers angstbehandling og FACT.  Avdelingen er godkjent som fordypningsområde i transkulturell psykiatri. Vi deltar også i flere forskningsprosjekter og samarbeider blant annet med Universitetet i Oslo. Avdelingen er samlokalisert med Ruspoliklinikken Mortensrud og Barne- og Ungdomspsykiatrisk seksjon for samme område av byen, i moderne og attraktive lokaler på Mortensrud.

Per i dag har seksjonen 3 enheter med ulik målgruppe og hver sin enhetsleder. Vi har 30 sengeplasser hvorav inntil 4 senger er beregnet på tilbud om legemiddelfri behandling for hele OUS sitt opptaksområde, 2 brukerstyrte senger og 2 senger for pasienter med alvorlige spiseforstyrrelser. 

Her får du mulighet til å jobbe i et stort fagmiljø med mange kompetente og hyggelige kolleger, og det en stilling der du selv kan sette ditt preg. Stillingen er organisatorisk knyttet til vårt tilbud om legemiddelfri behandling, men musikkterapeuten gir tilbud til alle tre enheter. Som musikkterapeut på døgnseksjonen vil du kunne bidra til et helhetlig behandlingstilbud blant annet i samspill med samtaleterapi, miljøterapi og fysisk aktivitet. Hovedarbeidsoppgavene vil være både individuelle timer og gruppetilbud til pasientene på tre enheter, samt å bidra inn i behandlingsteam ved behov. Vi holder til i moderne lokaler med et velutstyrt musikkrom.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har

Frist: 16.09.2022

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%

Sunnaas sykehus HF søker musikkterapeut, vikariat 20%

Årsmøte 2022

Årsmøte 2022