Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Velkommen til POLYFON-konferansen 2019

Velkommen til POLYFON-konferansen 2019

POLYFON er kunnskapsklyngen for musikkterapi i Norge. Klyngen er koordinert av UiB, og sammen bidrar de mange klyngedeltakerne til at kunnskapen om musikkterapi faktisk kommer brukerne til gode og leder til nye og bedre tjenester. Nå ønsker klyngen velkommen til konferanse:

Tirsdag 19. november kl. 9.00 – 16.00 på Studentsenteret, Universitetet i Bergen. Dørene åpner kl. 8.30.

For informasjon, program og påmelding, se: https://gamut.w.uib.no/polyfon/polyfon-konferansen/

Kvelden før konferansen blir det POLYFON-konsert i samarbeid med Pøbelscenen, på Lille Ole Bull.

Årets POLYFON-konferanse har brukermedvirkning som tema. Mange mener at musikkterapi gir spesielt gode muligheter for deltakelse og medvirkning. Stemmer det? I tilfelle, hvordan og hvorfor?

polyfonkonferansen18 _foto_rune_rolvsjord_IMG_6034.jpg

I programmet er det konsertforedrag, brukerhistorier, praksisfortellinger og forskingspresentasjoner. Som vanlig deltar brukere, forskere, ledere, praktikere, studenter og andre interesserte. Foredragsholderne i år kommer, foruten fra hele Norge, fra Melbourne, London og Aalborg. 

Programmet inneholder også en rekke posters. Dette er en formidlingsform som passer musikkterapifaget godt, med rom for dialog og bruk av visuelle og audiovisuelle virkemidler.

Årets konferansier er Eduardo «Doddo» Andersen, musiker og journalist, vinner av Spellemannsprisen i kategorien «Årets tekstforfatter 2019».

POLYFON søker å være et vindu for musikkterapi, inn til faget og ut til verden. Konferansen er derfor åpen for publikum.

KURS: GRUV- om barns frie bevegelse til innspilt musikk

KURS: GRUV- om barns frie bevegelse til innspilt musikk

Dokumenter tilknyttet psykisk helsevern

Dokumenter tilknyttet psykisk helsevern