Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Musikkterapivideo i Verdensdagen sin kampanje

Musikkterapivideo i Verdensdagen sin kampanje

«Soul Party, tidligere musikkterapiband fra Bjørgvin Distriktspsykiatriske senter (DPS), kom sammen igjen i vinter for å lage musikkvideo. «So Distant We Touch» hadde premiere på Garage mandag 27.08. og skal brukes i kampanjen til Verdensdagen for psykisk helse utover høsten. Soul Party består av tidligere musikkterapipasienter Francis McAuley og Preben Samuelsen og musikkterapeut Øystein Lydvo. Da musikkterapien ble avsluttet i fjor, ble Soul Party oppløst og McAuley og Samuelsen gikk videre som selvstendige musikere med indiebander Starlit Vibes. Under filmpremieren på Garage spilte Soul Party og Starlit Vibes splitkonsert for et entusiastisk publikum på ca 100 stk. «So Distant We Touch» handler om ensomhet og med musikkvideoen ønsker Soul Party å bidra til å redusere stigma rundt psykisk sykdom.»

Soul Party, tidlegare musikkterapiband frå Bjørgvin DPS, kom saman igjen vinteren 2018 for å lage musikkvideo i gymsalen på Tertnes. 27. august var det premiere under Pøbelscenen på Garage.
Ledig stilling som Musikkterapeut i Stavanger

Ledig stilling som Musikkterapeut i Stavanger

Music and Medicine - konferanse i Barcelona

Music and Medicine - konferanse i Barcelona