Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Sosialt program!

Sosialt program!

Musikkterapikonferanse er inspirerende fra morgen til kveld. Faglig påfyll om dagen gir oss nye ideer og motivasjon til å utvikle oss som musikkterapeuter. Innimellom foredrag, paneldebatter og workshops og mot kveldingen møter vi gamle og nye venner og kollegaer fra alle landets kriker og kroker.

Det å kunne snakke sammen og dele erfaringer uten å måtte forklare ”hva musikkterapi er for noe" eller hva vi "egentlig gjør" er så herlig! Å få en oppdatering på hvordan det går med kollegaen som startet et nytt tilbud i fjor og oppdage at musikkterapien har fått enda en pioner. Å faktisk snakke med den som hadde skrevet den spennende artikkelen du leste forrige uke. Å kunne spille yndlingsinstrumentet ditt kun for egen glede og nytelse! Å få lov til å lytte til drivende dyktige musikere som mestrer utallige sjangre, inn i nattens små timer... Det sosiale aspektet er viktig på musikkterapikonferanse. Tradisjon tro disker vi opp med jam både torsdag og fredag – ta med hornet!

På festmiddagen lørdag kveld vil du få servert både deilig mat og herlig underholdning. Men pass opp: De små grå vil også bli utfordret denne kvelden. Etter bordsetet blir det mingling og dansing så lenge vi orker. Baren er selvfølgelig åpen alle kveldene, med spennende utvalg og vennlige priser.

Jeg håper alle vil delta på det faglige så vel som det sosiale programmet.

God konferanse!

Christine Wilhelmsen
Kultur- og matminister

På musikalsk avvenning

På musikalsk avvenning

Hilsen fra Karette!

Hilsen fra Karette!