Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Ledig stilling som fagansvarlig i Norsk forening for musikkterapi

Ledig stilling som fagansvarlig i Norsk forening for musikkterapi

Arbeidsgiver: Norsk forening for musikkterapi
Stillingstittel:
Fagansvarlig
Stillingsprosent: 20 %
Sted:
Oslo
Frist: 20.07.2022
Varighet: Engasjement til 31.08.2023 med mulighet for forlengelse
Lønn: Etter avtale


Om Norsk forening for musikkterapi
Norsk forening for musikkterapi (NFMT) ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge. Foreningen samarbeider med ulike organisasjoner for å oppnå et bedre musikktilbud for mennesker med særlige behov.

Bakgrunn
NFMT har i dag en daglig leder ansatt i 40% stilling som først og fremst har ansvaret for de administrative funksjonene til foreningen. De siste ti årene har arbeidsoppgavene endret seg og foreningen har dreiet fokuset ytterligere mot strukturert fagstrategisk og -politisk arbeid, større tilstedeværelse på digitale plattformer og økte forventninger fra vår medlemsmasse. Foreningen opprettet i 2019 en 20% stilling for en fagansvarlig som har ansvaret for å organisere dette fagstrategiske arbeidet.

Arbeidsoppgaver
Den fagansvarlige vil sammen med daglig leder ha ansvaret for det fagstrategiske- og politiske arbeidet til foreningen. Vedkommende vil samarbeide tett med daglig leder, styret i foreningen og foreningens fagstrategiske utvalg som representerer ulike felt innen musikkterapi i Norge: Spesialpedagogisk felt – barn 0-6 år, Spesialpedagogisk felt – barn 7-18 år, Eldreomsorg, alderspsykiatri og demens, Rusbehandling innen TSB (Tverrfaglig spesialisert behandling av rusmiddelproblemer) og kommunale rus- og psykiske helsetjenester, Psykisk helse, Kriminalomsorgen, Barnevern og Pediatri.

Det er ønskelig at personen som blir ansatt bidrar i foreningen høringsarbeid, deltar på aktuelle innspillssamlinger og andre aktuelle fora og virker inn mot politiske myndigheter. Vedkommende må også gjøre dette arbeidet synlig for foreningens medlemmer via sosiale medier, egen nettside og via foreningens eget tidsskrift Musikkterapi. Det er ønskelig at personen som ansettes deltar på styremøtene til foreningen ved behov.

Den som blir ansatt vil i dialog med styret ha mulighet til å utforme sin egen stilling og tilpasse arbeidstiden etter behov.

Kvalifikasjoner
Søker må være utdannet musikkterapeut på masternivå. I tillegg til utdanning ønsker vi søkere med erfaring med og interesse for fagpolitisk arbeid og arbeid fra det frivillige organisasjonslivet. En kjennskap til politiske prosesser og offentlig forvaltning vil være en fordel.

Personlig egnethet vil bli lagt til grunn.

Vi tilbyr:
- Stillingsbrøk: 20%
- Lønn etter avtale
- Pensjons- og forsikringsordning
- Mulighet til å forme egen stilling
- Kontorplass i foreningens lokaler

Søknadsfrist: 20.07.2022

Søknad med CV sendes til info@musikkterapi.no

Akershus universitetssykehus HF søker Musikkterapeut

Akershus universitetssykehus HF søker Musikkterapeut

Musikkterapeut som kan veilede?

Musikkterapeut som kan veilede?