Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Kartlegging av barnepalliativ kompetanse – og eventuelt ønske om ervervelse av en slik type kompetanse

Det er opprettet Barnepalliative team i landets fire helseforetak. I to av disse er musikkterapeuten en av yrkesgruppene som er representert.

Teamene jobber hovedsakelig på et regionalt plan med mandat om å spre kunnskap om barnepalliativt arbeid generelt, i tillegg har teamene også et klinisk fokus enten i form av direkte pasientrettetarbeid, eller som en forlenget koordinerende/rådgivende arm.

I den sammenhengen ønsker vi å komme i kontakt med musikkterapeuter som jobber med barn- og unge som hører innunder den palliative paraplyen. Altså; Barn og –unge som lever med potensielt livsforkortende – eller livstruende tilstander uavhengig av kontekst.  For mer informasjon om PALBU og barnepalliasjon generelt, se lenke: Regionalt palliativt team for barn og unge HSØ (PALBU) - Oslo universitetssykehus (oslo-universitetssykehus.no)      

Vi ønsker å kartlegge eksisterende praksis og om det finnes musikkterapeuter som ønsker å fungere som en forlenget arm inn til- og ut fra de regionale barnepalliative teamene.  

Vi ønsker også å kartlegge om det finnes musikkterapeuter der ute i kommunene som eventuelt ønsker å jobbe med denne gruppen og er interessert i å vite mer

For spørsmål ta kontakt med Tone Leinebø Steinhardt tlf 924 26 245 eller Merethe Wolf Lindvall 415 07 074.

Spørsmål:

Bjørnholt vgs AFTO-P, Oslo kommune, Utdanningsetaten, søker musikkterapeut

Bjørnholt vgs AFTO-P, Oslo kommune, Utdanningsetaten, søker musikkterapeut

Stipendiatstilling i musikkterapi ved Griegakademiet - Institutt for musikk

Stipendiatstilling i musikkterapi ved Griegakademiet - Institutt for musikk