Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Musikkterapeut søkes: 40 % vikariat hele 2023

Musikkterapeut søkes: 40 % vikariat hele 2023

Arbeidsgiver: Nes kulturskole, Nes kommune

Vår musikkterapeut skal ha fødselspermisjon, og vi søker en dyktig og initiativrik musikkterapeut i perioden 01.01.23-20.12.2023.

Stillingen ble opprettet høsten 2022, og som vikar hos oss vil du få mulighet til å videreutvikle og forme stillingen din. Stillingen består av både musikkterapi og tilrettelagt musikkundervisning for barn og unge med større eller mindre tilretteleggingsbehov. Stillingen inneholder i dag tilrettelagt musikkopplæring i enkelttimer, grupper i barnehage for barn med hjelpebehov, inkluderingsarbeid i samarbeid med flyktningtjenesten, musikklek for barn med foreldre og et etter-skoletid-tilbud hos miljøarbeidertjenesten.
Det er et ønske at musikkterapeutisk praksis kan styrke det psykososiale miljøet i skole og barnehage, bygge broer mellom individ og gruppe, og fremme innenforskap gjennom kreativ samhandling. Innholdet her vil utvikles i samarbeid med andre enheter.

Oppgaver i vikariatet avklares og tilrettelegges i samarbeid mellom vikar og kulturskolen.

Musikkterapeuten vil ha arbeidstid både på dagtid og kveld, slik at noe kveldsarbeid ukentlig må påregnes.

Søknadsfrist: 28.11.2022

Kartleggingsundersøkelse innen psykisk helse og rusfeltet

Kartleggingsundersøkelse innen psykisk helse og rusfeltet

Vil du delta i forskningsprosjekt?

Vil du delta i forskningsprosjekt?