Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Bergen Kommune søker musikkterapeut (vikariat)

Bergen Kommune søker musikkterapeut (vikariat)

Fra annonsen:
I Bergen kommune har vi fire pedagogisk-psykologisk Sentre (PPS). Hvert PPS består av tre avdelinger: en avdeling PPT og to pedagogiske fagsentre. Hver avdeling ledes av en avdelingsleder. Pedagogisk psykologisk senter sør består av avdeling PPT og avdeling pedagogisk fagsenter Fana og pedagogisk fagsenter Ytrebygda. Senteret er en del av Etat for spesialpedagogiske tjenester og ligger fint til ved Skjoldskiftet, med nærhet til blant annet bybane og buss.

Fagsentrene arbeider tett sammen i forhold til kompetanseheving og faglig utvikling, og består engasjerte og dyktige spesialpedagoger, logopeder, musikkterapeut og pedagoger. Pedagogisk fagsenter Ytrebygda og Fana er virksomheter som jobber aktivt med system- og individrettet arbeid i barnehager, både når det gjelder tidlig innsats og kompetanseheving. Det drives kontinuerlig utviklingsarbeid på avdelingene, og alle ansatte er en del av fagteam og ressursteam.

Pedagogisk fagsenter Fana og Ytrebygda har tilsammen 1 ledig 100% stilling i svangerskapsvikariat med oppstart i august 2023 med mulighet for forlengelse.

Les mer og søk her !

Årsmøtet utsettes

Årsmøtet utsettes

Tromsø kommune søker musikkterapeut til Losen Aktiv

Tromsø kommune søker musikkterapeut til Losen Aktiv