Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Kirkens Bymisjon Bergen, Forandringshuset V13, søker Musikkterapeut

Kirkens Bymisjon Bergen, Forandringshuset V13, søker Musikkterapeut

Fra utlysningen

Ungdommer er verdifulle, vil du være med å vise dem det?

Kirkens Bymisjon og KFUK-KFUM Forandringshuset er i ferd med å etablere Forandringshuset V13 som et kraftsenter for forebyggende arbeid og ungdomskultur i Bergen sentrum. Forandringshuset V13 har sentral beliggenhet på Nedre Korskirkeallmenning i Bergen sentrum, og vil romme en lang rekke aktiviteter og tilbud for ungdom og unge voksne i alderen 15-25 år. Forandringshuset V13 skal være en inkluderende og mangfoldig møteplass som når bredden av unge, som tar ung medvirkning på alvor og som særlig henvender seg til unge som trenger å kjenne motivasjon og mestring. Vi har en bred portefølje av aktiviteter og prosjekter innen arbeidsområdene: fritid og kultur, inkludering og samfunnsengasjement og utvikling, entreprenørskap og arbeid. Tilbudene gis både i grupper og som individuell oppfølging, og er i kontinuerlig utvikling.  

Musikk er en vesentlig del av ungdomskulturen. I tillegg til dansesal, øvingsrom og musikk-studio, vil Forandringshuset V13 også etablere en scene der det kan arrangeres konserter og arrangementer for våre målgrupper. Til miljø-, musikk- og kulturarbeidet ved Forandringshuset V13 søker vi nå etter en musikkterapeut. Stillingen vil være en vesentlig bidragsyter i både planlegging, gjennomføring og videreutvikling av våre aktiviteter. Vi er derfor på utkikk etter deg som kan oppleves som en trygg voksen; gjerne utøvende musiker, trygg på egen verdiforankring, god på pedagogisk tilrettelegging og planmessig arbeid, ha gjennomføringsevne, og sansen og blikket for ungdom.  

Forandringshuset er et dynamisk konsept og teamet der skal jobbe fleksibelt og smidig rundt den løpende utviklingen.  

BUP Haugesund, Helse Fonna HF, søker musikkterapeut.

BUP Haugesund, Helse Fonna HF, søker musikkterapeut.

Debattinnlegg: Hvilken framtid har musikkterapi i skolen?

Debattinnlegg: Hvilken framtid har musikkterapi i skolen?