Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Helsefagarbeider 50-100 % fast stilling

Helsefagarbeider 50-100 % fast stilling

Bergen Røde Kors Sykehjem holder til i trivelige lokaler i ytre Sandviken i Bergen. Vi har svært gode bussforbindelser, og bussturen til Bergen sentrum er på cirka 10 minutter. Våre ansatte har gratis parkering, og Kafé Hellen tilbyr kalde og varme retter daglig. Vi ligger langt framme i bruk av IT-verktøy for våre ansatte. BRKS er opptatt av tverrfaglig samarbeid. Vår frivillighetstjeneste, legejeneste,fysioterapeuter, dagavdeling, ergoterapeut, fotterapeut og musikkterapeut jobber sammen for å gi pasienter og brukere gode og trygge tjenester av høy faglig kvalitet.

Om stillingen

Vårt tverrfaglige team har bred erfaring og kompetanse, og består av sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, lege, fysioterapeut, ergoterapeut og musikkterapeut. Vi vurderer hver enkelt pasient individuelt for å kunne tilby en tilpasset og helhetlig plan for oppholdet.

Musikkbasert miljøbehandling benyttes systematisk i den helhetlige behandlingen som vi tilbyr våre pasienter. Vi har egne leger som inngår i døgnkontinuerlig vaktordning. Dette sikrer god medisinsk oppfølging av pasientene våre, og bidrar til støtte og trygghet i arbeidet.

Søknadsfrist: 23.08.2019

Frydenlund skole og ressurssenter søker musikkterapeut

Frydenlund skole og ressurssenter søker musikkterapeut

Bergen kommune søker Musikkterapeut / Kulturskolelærer

Bergen kommune søker Musikkterapeut / Kulturskolelærer