Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Invitasjon til deltagelse i studien «Fra musikkterapistudent til ansatt – en overgangsfase»

Invitasjon til deltagelse i studien «Fra musikkterapistudent til ansatt – en overgangsfase»

Jakob Holst, Masterstudent UiB søker deltagere til intervju i min masteroppgave i musikkterapi «Fra musikkterapistudent til ansatt – en overgangsfase».

IMG_2873.jpg

Hei alle sammen!

Jeg søker deltagere til intervju i min masteroppgave i musikkterapi. Oppgaven tar for seg «overgangen» fra å være student til å begynne i arbeidslivet, som musikkterapeut. Jeg ønsker deltagere med en master i musikkterapi fra enten Universitetet i Bergen ved Griegakademiet eller Universitetet i Oslo ved musikkhøyskolen og som har jobbet med musikkterapi i minst seks måneder etter endt utdanning og maks to år (til nå). Det går også helt fint med musikkterapeuter som har jobbet i mindre stillinger eller kombinert en musikkterapistilling med noe annet. Jeg vil også gjerne ha bredde i arbeidsplasser slik at flere felt innen musikkterapien blir representert i studien. Hvis tre eller flere fra samme felt melder interesse, kan det altså forekomme at jeg velger å ta med en musikkterapeut fra et annet felt.

Hvis dette skulle være av interesse for deg vil jeg kommunisere via mail og invitere til et intervju. Dette intervjuet vil vare i ca 60 minutter og det blir gjort opptak av intervjuet som senere skal transkriberes. Intervjuet kan holdes fysisk her i Bergen, eller gjøres via skype/andre mulige videoløsninger.

Ved påmelding til intervju vil du også bli tilsendt et informasjonsskriv med alt du trenger å vite om studien og en samtykkeerklæring som må skrives under på før intervjuet finner sted. Her står det også mye om personvern og anonymisering.

Ved interesse, ta kontakt på mail: qij004@student.uib.no

Takk for oppmerksomheten!

Bokomtale Toner fra en Celle

Bokomtale Toner fra en Celle

Erfaringsrapporter fra rusfeltet

Erfaringsrapporter fra rusfeltet