Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

World Music Therapy Day

World Music Therapy Day

World Federation of Music Therapy har i år valgt å fokusere på presentasjon av musikkterapi i forbindelse med verdensdagen for musikkterapi, 1 mars, altså i dag. NMFT markerer dette ved å presentere bandet Instrain Matherix.

Dette skriver bandet selv i en pressemelding: 

"Bak bandnavnet Instrain Matherix finn du musikktalentet Even Molvik. Etter 10 år med låtskriving har den 27 år gamle komponisten ein enorm produksjon bak seg. Han produserer, programmerer og spelar alle instrument i heimestudioet sitt. Nokre av innspelingane finn du på artistsida hans på Soundcloud. Even går i musikkterapi hjå musikkterapeut Øystein Lydvo ved Bjørgvin DPS, og slik vart det til at dei to starta band saman med musikkterapistudentane Sindre Skår og Tarjei Låstad frå UiB. Sindre og Tarjei er røynde musikarar, og røynd bør ein vera for å kunne spele musikken til Even. Bandet er i gong med å øve inn «Make Them Appear», og som du sjølv kan høyre så er det ikkje gjort på 1-2-3 å øve den inn! I samband med studentane si praksis i samfunnsmusikkterapi blir det arrangert tre konsertar som er tufta på tretrinnsmodellen «inne (1), ute (2) og eigedrive (3)» i veke 12. Instrain Matherix blir truleg å høyre på ein eller fleire av desse konsertane, men også andre artistar som du kan finn på soundcloud.com/musikkterapi-sida. Følg med på Facebook-sida Musikkterapi Live Bergen for nærare annonsering av konsertane».

Referat fra årsmøte

Referat fra årsmøte

POLYFON-nytt, februar 2018

POLYFON-nytt, februar 2018