Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Boklansering av Musikkterapi i praksis 26. mars i Operaen

Boklansering av Musikkterapi i praksis 26. mars i Operaen

Musikkterapi i Operaen? Jepp. Det skjer 26. mars, kl. 15.30-16.45, i Formidlingssenteret i DNO. 

CREMAH ønsker alle velkommen til lansering av boka "Musikkterapi i praksis". Venjas Harem spelar. Korte innblikk frå bokkapitla. Videoframvising og mykje meir. Redaktørar for boka er Tom Næss og Even Ruud (bildet). Dette blir gøy! Boklanseringa er ein del av arrangementet "Lyden av Musikkhøgskolen".

Lyden av Musikkhøgskolen kulminerer med en dag hvor Musikkhøgskolen  fyller Operaen med musikk. Fra kl. 12.00, når Operaen åpner for publikum, vil de offentlige områdene i Operaen syde av aktivitet - med konserter, forestillinger og forskningspresentasjoner. Det vil være familieaktiviteter of presentasjoner i Formidlingssenteret. Samtidig tar vi tre scener i bruk til spesielle konserter

Gratis og open for alle!

Les mer om arrangementet her


 

Etterutdanning i musikkterapi

Etterutdanning i musikkterapi

ÅRSMØTE I NORSK FORENING FOR MUSIKKTERAPI

ÅRSMØTE I NORSK FORENING FOR MUSIKKTERAPI