Back to All Events

Ragnhild Øvergaard Sæheim: Trenger du jobb? Hvordan skape nye stillinger for musikkterapeuter

Master Ragnhild Øvergaard Sæheim
Hebekk skole/Kontra kulturskole


ragnhildovergaard.saheim@ski.kommune.no

Biografi
Jeg er utdannet allmennlærer med musikk fra høyskolen i Bergen og har master i musikkterapi fra NMH. De første åtte arbeidsårene mine var jeg ansatt ved Lørenskog musikk- og kulturskole. Der jobbet jeg med mennesker fra 0-100 år. Nå er jeg musikklærer på Hebekk skole og har band for funksjonshemmede på Kontra kulturskole.

Abstract
Jeg ønsker å fortelle en historie om pågangsmot, tilfeldigheter og sjefer som har tro på arbeidstakerne sine. Om hvordan Lørenskog musikk- og kulturskole gikk fra 50% stilling for musikkterapeut til 5 hele stillinger, og hvordan jeg i etterkant også har fått meg jobb i Ski kommune der jeg bor nå. Jeg vil inspirere og kommer med tips til studenter, arbeidsløse, de som sitter med flytteplaner og alle kommuner i Norge. Jeg kommer til å fortelle om det jeg har kalt "Lørenskogmodellen", men ønsker også å bruke tid til å svare på spørsmål og komme med tips til hvordan andre musikkterapeuter kan gå fram for og få seg jobb.

Chair: Rita Strand Frisk
Hvor: Gymsalen